Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12318 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Sabsia napisał:
kami to bło dobre!!!!!
taka babcina mądrość życiowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
no zmila checia zaprosilabym te kobite na forum ale niemam z nia kontaktu, . ale wsadzilam kij w gniazdo pszczol czy co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
wiecie co , zaczelam watek o bylych a wy ciagle atakujecie pomnie splywa to jak po kaczce ale jak widac atak najlepsza obrona , czyzby niektorych z was to zabolalo? wy to te Ex hahaha....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
060677 napisał:
no zmila checia zaprosilabym te kobite na forum ale niemam z nia kontaktu, . ale wsadzilam kij w gniazdo pszczol czy co?
wiecie co , zaczelam watek o bylych a wy ciagle atakujecie pomnie splywa to jak po kaczce ale jak widac atak najlepsza obrona , czyzby niektorych z was to zabolalo? wy to te Ex hahaha....

z Twojego pierwszego postu wynika,ze jednak jakis masz
co do kija w gniazdo pszczol(?????),to po prostu trafilas miedzy ludzi,ktorzy nie lubia glupio plotkowac o inych za ich plecami,,gdzie atakowana osoba nie moze sie bronic
musisz sobie zalesc jakies sfrustrowane towarzystwo gdzie indziej

btw wyrzuty sumienia same nie przejda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
niemam wyrzutow sumienia. no moze troche a nie jednak nie niemam. sfrustrowana to Ty jestes truskawkowa dlatego pisze z toba na forum. i nigdy nikogo nie obgaduje za plecami zawsze mowie prosto w oczy i nie oceniaj ludzi ktorych nieznasz. moja rada. : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
060677 napisał:
. sflusyrowana to Ty jestes truskawkowaprzyjmuje slowo SFLUSYROWANA za komplement
nerwowa sie cos robisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Ale wy pamietliwe jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi Zanim dziewczyna zostanie byla zostawi goscia i on bedzie bylym.Wtedy byla z bylym moze sie odnajda, dotrwaja do nastepnej bylosci albo nie bylosci w terazniejszosci lub przyszlosci czyli samotnosci. Pozdrawiam byle,obecne,przyszle i niedoszle oraz te co zaszly i nie zaszly ale odeszly.

Mężczyźni podobno dużo więcej piją od kobiet ale trzeźwo to tylko facet na świat patrzy
Sad but true.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
zdaje Ci sie! jeszcze jakas madrosc? truskawkowa mniam Lubie truskawki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
060677 napisał:
zdaje Ci sie! jeszcze jakas madrosc?

tak mam.
"pamiętaj żeby nie jeść żółtego śniegu"

Myślę, że biolog, który odkryje wirusa, wywołującego u kobiet alergię na pieniądze,
otrzyma Nobla szybciej niż Obama...

Mam dużo takich jeszcze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
dobre!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj